web en construcció

Aquest web està en construcció

Espai de trobada entre empreses, estudiants i persones titulades

Els pròxims 12 i 13 de març de 2024 de 9.30 a 15 hores a l'Aula Magna de l'Edifici Arxiduc Lluís Salvador , la UIB durà a terme el Job Day UIB, que, aquest dessetè any, és clarament l'esdeveniment de referència de l'ocupació universitària a les Illes Balears, amb més de 1000 llocs de treball i/o de pràctiques.

Més de 140 d'empreses i entitats s'instal·laran a l'edifici Arxiduc Lluís Salvador, del campus de la UIB, perquè puguis contactar directament i conèixer de primera mà els seus programes d'ocupació i de pràctiques.

 

IMPORTANT:

  • Les empreses només hi participaran una de les dues jornades, així que et recomanem que hi assisteixis els dos dies per no perdre cap oportunitat de treball i/o de pràctiques que s'hi presentaran.
  • Al Job Day UIB podràs orientar-te i afrontar òptimament la recerca de feina al nostre Córner de l'Orientació i rebre informació molt útil pel teu futur professional al Córner de Col·legis Professionals.
  • L'accés al Job Day UIB és lliure, no cal realitzar cap mena d'inscripció prèvia.
  • Durant els dies 12 i 13 de març estarà disponible un servei de transport gratuït amb el trenet del Job Day UIB, que farà un recorregut circular pels edificis del campus i durà els assistents fins a l'edifici Arxiduc Lluís Salvador.
dies

Anima't i participa!
Tenim un sorteig i un concurs amb premis espectaculars!

LOGOS